Включително цялата половина зеленчуци, тази вечеря беше Appx.

Включително цялата половина зеленчуци, тази вечеря беше Appx.

Томас забеляза увеличение на мърморенето 🙂

Но леглото ми е по -уютно от всякога!

това!

magiclinen попита дали искам да прегледам един от техните Капаци за ленено завивка. Обичам външния вид на селската къща и усещането на бельо, особено в прашни сини ивици. Базирайки се в Литва, Magiclinen е проникнат в камъни, за да му придаде мекота без химикали, а всичките им парчета са ръчно изработени. Те не са евтини, но трябва да издържат завинаги.

Ние абсолютно обичаме усещането на одеялата и понеже бельото се чувства готино в горещо време и уютно през зимата, се надявам да мога да използвам това През цялата година, за да се въртя с другия ми тъмносин корица. (Купувам само спално бельо в нюанси на флота, синьо и бяло оттук нататък, за да мога да смесвам и съпоставя всичко – обърнете внимание, че другите ми шамари съвпадат добре!) Ще кажа, че една от причините съм склонен да не купувам много на бельото е неговият фактор на бръчки, но тази покривка излезе от сушилнята с малко бръчки, а тези, които са там, имат този селски вид.

Не мога да си спомня дали съм писал за това или не, Но моята калъфка за възглавници в Ню Джърси за Snoogle е страхотно! Толкова се радвам, че го купих. Той е милион пъти по -мек от случая, който идва с възглавницата, а също така е по -лесно да се качите и изключите благодарение на задния цип. Ако имате snoogle, купете това веднага.

Също на направено легло. Този път наоколо имам по -голям майстор и стол в ъгъла, така че Snoogle почива там като геврек през деня, а леглото ми изглежда подредено. #itsthesmallthings

Говорейки за Snoogling, обичам как той иска да уютен от мен. Двамата с Mazen и двете минали седмица!

След сезон на работа на масата ми за трапезария, аз се опитвам да се върна в офиса, който няма да е офис много по -дълго! Все още се опитваме да решим коя стая да направим новия офис: ъгълът на семейната стая или стария офис, който аз си играя с идеята да се превърнем в стая за играчки. Хммм!

Работна закуска: Добре направени палачинки, маслото на Барни, нектарин.

Anyther Salad: Зелените, остатъци от бакра, ротисери, фурли, фурми, градински домат, морски Чедър, орехи, дресинг. Пропуснах ли нещо?

Вечеря беше Мона Лиза Зити и странична салата Цезар. Лесна вечеря вечер!

Още публикации от Kath:

A Spaghetti Squash Video Video

с Кат, Хранене.

(Съжалявам Че звукът е заглушен в началото – обвинявайте съпруга!)

Още публикации от Kath:

Няма тренировка днес (имахме нужда от съня!)

Без ходене (трябваше да проверите от хотела и да шофирате)

Просто добра закуска OLE, която се наслаждаваше по време на сутрешната среща.

Оведовете на не-работещите, които бяха събрани 20 минути преди ядене. Работи отлично – просто не е толкова дебел и тесен като нощувка.

Миксът

~ 1/2 чаша muesli1 контейнер на Siggi (предпочитам обикновеното кисело мляко за овес за една нощ) 1/2 чаша мляко1 банан – супер узрял! Хрупкава елда гранолаа Бискоф !!

Плюс това, разбира се, кафе!

Имаме голям ден на сандвича, който прави напред – и пътно пътуване до Мисула след това.

Честит вторник? Сряда?

Още публикации от Kath:

остъклена шунка, аспержи + розмарин с печени от розмарин, морков и копър

вечерята беше вкусна. Акцентът беше копър! Ако никога не сте имали печен копър, сега е моментът да опитате нов зеленчук. Това е нещо като женско биле – но по добър начин! Сладко и просто намек за пикант. И толкова лесно да се нарязвате и изскачате в гореща фурна. Въпреки че е страшно изглеждащ, тъй като има характеристики на лук, това не е нещо като лук. Но ми отне известно време, за да науча това!

Хамката беше добра! Имаме тонове остатъци – ще го видите отново и ние също замразяваме куп. Мисля, че шунка е любимото ми месо. Просто има повече аромат от пуйка на Деня на благодарността и печено пиле. Още мазнини също! Много лошо. Имах около 3 унции (4 филийки), но всъщност оставих филийка на чинията си. Въпреки че имаше страхотен вкус, 3 филийки бяха достатъчни за небцето ми.

Печеното вегедиране – ммммм !!

и аспержи. Беше някак тънко и мисля, че сме го преодоляли малко –

секунди на зеленчуци! Бяхме планирали да разцепим зеленчуците наполовина, но когато излязоха от фурната, това изглеждаше много, така че всеки от тях имаше само една трета. Но след като изядох третия си, реших, че искам останалата част от половината си и се върнах за тях! Бяха толкова добри. И аз дадох последното парче шунка на съпруга.

Отгоре –

включително цялата половина от зеленчуци, тази вечеря беше Appx. 470 kcal, 16 грама фибри и 25 грама протеин.

Лечение!

Така че вместо тежък крушови тарт, реших лек плодов хрупкав за десерт! С най -малката част от ванилов сладолед, останал от миналия уикенд. Направих и единични порции, така че беше леки и нямаме куп остатъчни хрупкави да ядем. Моля, извинете грозните алуминиеви тави-нямаме сладки купички за фурна!

За две порции:

Основата е 1 круша, около чаша нарязани ягоди, 1 TSP брашно и 1 ч. Л. Лимонов сок.

Топингът е 1/4 чаша овес, 1 с. Л. Брашно, 2 GingersNaps (натрошено), 1 с. Л. Кафява захар и 1 с. Л. Умен баланс. Поставете всичко в купа и работете в паста. Поръсете на плодове и печете 20-25 минути.

Съпругът каза, че това е „най-добрият хрупкав топинг, който някога е имал“. Може би той просто беше хубав 🙂

Десертът с изцяло натуралната ванилия на Breyer от 1/4 чаша беше 285 kcal, 6 грама фибри и 5 грама протеин. Не е лошо за вкусен домашен десерт!

Крекери!

Съпругът направи още един кръг от крекери днес! Той добави семена от кила, така че те са дегустации на ръж. Те също са малко по-тънки от миналия път, така че малко крушиер и по-малко тестени (твърде лошо за любител на тестото като мен 😥).

Имах около 10 от тях за закуска-изядох се Охлаждащата багажник!

Ние също отидохме на хубава 30-минутна разходка, докато шунката се готвеше. Винаги е хубаво да ходиш и да говориш заедно.

Харесваше ми се да виждам/чувам за великденските вечери на блогърите на всички вас. Това ме накара да пропусна голямото ми семейно тържество (здравей мамо!).

Отивам си в леглото – рано сутрин утре !!

О, да

Адът Да Дейвидсън !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Още публикации от Kath:

Имах такъв релаксиращ ден – не мога да си спомня последния път, когато го направих толкова малко и нямах това „Трябва да правя x ”В задната част на ума ми.

и следобедната ми закуска беше пай !! Колко забавно е това. Последното малко парче от снощи (това е чиния за предястие, а не чиния за вечеря

това!)

Когато Мат се прибра вкъщи от пекарната, ние се освежихме и изминахме ~ 1,5 мили Над към вярата и къщата на Тейт за вечеря! Те бяха лудо заети това лято с много пътувания и приключения, така че бяхме развълнувани да се съберем за една последна двойна дата, преди да се превърнем в 5!

Обичахме чилин в новата си кухня!

Вярата направи най -вкусната пържена риба, за да влезе вътре в рибните тако. Кълна се, че храната й винаги има нещо вълшебно в нея, което има толкова свеж вкус. Мисля, че това е щедрото й използване на пресни билки!

отстрани имахме салата от боб + авокадо и салата от краставици и домати – еднакво прясна и лятна!

тако монтаж! !

yum.

За десерт, Мат и аз взехме специално лакомство …

лудите торти на Капелино тук в града има наистина интересна тенденция. Според собствениците 124 жени (и броене) са започнали да работят, след като са изяли кексчетата си с лимон в близост до датите си. Това е една приказка за съпруги (или не!?), В който исках да участвам, тъй като това е навечерието на моята дата! Може ли да е дозата захар? Концентрацията на лимон (киселина близо до матката?) Плацебо ефект? Срокът на срока? Кой знае! Собственикът ни каза, че някои жени са се впуснали незабавно, когато водата им се счупи на място, а други отнеха малко повече (24-48 часа), но определено има нещо за тях 🙂

Cupcake беше абсолютно вкусен и много лимония – много пищно !! Обичах го – отлично глазура !!

След вечеря се върнахме обратно в центъра на града. За съжаление, собственикът на Bella Boutique, Thom, наскоро беше диагностициран с рак на панкреаса, а семейството и приятелите на салона събраха събитие, за да помогнат за събесените пари за него тази вечер. Дарихме кошница за подаръци от Great Harvest и искахме също да се отбием и да покажем нашата подкрепа. Въпреки че никога не съм имал удоволствието да отида в Бела, моята приятелка Сиаман има Том като свой фризьор от векове. Събитието беше прекрасно с огромна избирателна активност и се надяваме да помогне на Том през този труден момент.

След като разговаряхме с някои от нашите приятели, се отправихме обратно у дома, като покрихме около 3 мили през тази вечер.

Луната сигурно беше пълна!

Още публикации от Kath:

^^ една от любимите ми 1D песни !!

това!

^^ петък вечер вечеря Извън със семейството до Кардинална Хол. Вино, салата от зеле, пържени картофи, братя. Всички хранителни групи; )

^^ събота сутрин Snuggles

^^ кисело мляко с плодове и натрошени овесени ядки! !!

^^ говорител на Bose, който свири на любимите ми мелодии, докато се обличах

^^ пъзели!

^^ бебешки душ за един от любимите ни детски зони Gals !

^^ торта!

^^ fanny pack!

^^ 80S нощ с крака

^^ сутрешна футболна игра последвано от брънч пюре, тост на канела и капучино

^^ следобеден хумус изработка

^^ сладост.

Още публикации от Kath:

Няма такова нещо!

Ето най -добрият ми изстрел:

Турция сандвич на медената пшеница на Руди със смях крава, спанак, босилек, горчица и джалапеньо.

заедно с пресни зеленчуци с хумуса на Chipotle на TJ –

Всички заедно, преди да го опаковам!

Опаковах мъфина за сутрешна слава за вечерната закуска, но се прибрах вкъщи За да намерите пакет на прага ни:

quackers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Разбира се, че трябваше да разделям E точно и имах шепа за закуска.

Огромно благодаря от моите вкусови рецептори до Гена !!

ядро на глупаци

срещнах моя Лабораторни партньори днес следобед за учебна сесия преди нашия тест. Куп от други ученици от нашия клас продължиха да минават и да се присъединяват към нас, а ние практически имахме половината от класа навън на масите намери още за пикник, разговаряйки след час … вече толкова много за химията! Но беше забавно да се запознаем с някои от другите студенти – беше нещо като отново да си в гимназията… >

Тестът отиде толкова добре, колкото можеше да има. Мисля, че направих няколко грешки и беше по -трудно, отколкото си мислех, че ще бъде, но все пак мисля, че се справих доста добре. Не се опитвам да получа А в този клас – може да е невъзможно предвид обстоятелствата – така че просто трябва да премина през него!

Излязохме в 7:30 тази вечер, въпреки че

Още публикации от Kath:

Нещо, което размишлявам за известно време – бих искал да обичам За да чуя вашите мисли!

Тъй като имам бебе, наистина ми липсва енергията за упражнения с висока интензивност. Мога да ходя, докато краката ми болят и се наслаждавам на кратки писти, йога и повдигане на тежести. Нямам проблеми да се мотивирам да работя. Но не мога да понасям мисълта да оставя наистина без дъх в клас по атлетично кондициониране или да провеждам 10K състезание възможно най -бързо.

Така че се чудя … Знаеш ли как има проучвания Това предполага, че волята може да бъде ограничен ресурс, способен на изчерпване? Чудя се дали същото важи и за потенциала на упражненията – възможно ли е някаква промяна, тъй като да има бебе, източва част от мен, която иначе би била развълнувана да направи някои упражнения с висока интензивност? Сигурен съм, Хормонален или физически продължава или ако току -що съм се мързел! Отново спя добре-8-9 часа, предимно непрекъснато, така че вече не мога да го обвиня в умора. Възможно е това да е свързано с кърменето – виждах как тялото ще обезкуражи упражненията с висока интензивност, за да запази магазините за хранене на дете. Или може би това е просто знак, че съм без форма?

Имали ли е онези от вас, които са имали деца да почувстват подобен спад в интензивността на тренировката? Или някой от вас е преминал от по -труден график за тренировка до по -ниска интензивност и е видял подобрения в живота си?

Още публикации от Kath:

Това размразено по -рано замразена тиква със сигурност е отвратително, че е отвратително, че е отвратително е отвратително да е отвратително е отвратително да е отвратително, е отвратително, че е отвратително е отвратително, че е отвратително е отвратително да е отвратително, е отвратително, че е отвратително е отвратително да е отвратително, е отвратително, че е отвратително е отвратително да е отвратително, е отвратително, е отвратително . Но удивително е, че се съчетава наистина добре.

В палачинки – ударете не

В овесени ядки, коктейли – 2 удара Да

Тази сутрин смесих заедно 1 чаша кефир и 1/2 чаша от Тиква с половин банан. Прост пюре перфектен. Кефир наистина е перфектната съставка на пюрето – това е като да добавите както мляко, така и кисело мляко в едно. Въпреки че е доста остър, така че този пюре беше всичко друго, но не и сладък.

Топингите включваха микс от моите две любими гарнитури някога: Cville Cluster и Apple Streusel Teacake. Моля, уведомете страхотния персонал на реколтата, че не трябва да ми бъде разрешено да взема вкъщи цяла чаша, покрита със стрелец, без помощта на компанията в моята къща. Имам нулев самоконтрол и предозирах на топинг на Streusel. Твърде много, твърде рано през деня!

Тиквен чай с подправки с пяна. Златен.

Честит 57 -и рожден ден на баща ми, по -млад както винаги! Имах резен от нашата торта, която да закусим днес … ..Chambord-френска ванилова торта с малинов пълнеж и ванилов маслен крем. Мммм!

Направих това юбилейно видео през уикенда! Това е 7 и половина минути акценти от големия ден. Иска ми се качеството да е по -добро, но YouTube ме държеше до 100MB замъгляване.

Акценти от 6.2.07

Ние празнуваме днес с романтичен обяд Uptown в Sonoma Modern Kitchen ( Нашият фаворит!), Което изглежда подходящо от този път миналата година, ние се занимавахме с меден месец в Сонома.

В други новини бяхме рано тази сутрин за тренировка преди работа. Направих стълбището, охлаждане на Squirrelliptical и някакво повдигане на горната част на тялото и абс.

Преди да тръгнем, и двамата имахме някои от пандата, които взех в Trader Joe за съпруга, W Хо обича всичко фъстъчено масло. Те бяха много добри! Не бих ги изял като закуска, за да ме напълнят за деня, но като закуска те са перфектни. Всъщност обаче млякото беше малко тежко в стомаха ми по време на тренировката. Следващия път ще използвам малко по -малко.

За закуска претоплях сервиране на стоманени нарязани овеси, които направих вчера с малко мляко за рехидратиране, половин праскова, 1/2 чаша тиква, тиква Подправка на пай и малко гранола отгоре. Всъщност беше наистина нежен, затова добавих малко кленов сироп към краищата, което помогна на някои. Пропуснах банановия ми овес!

Все още усещам оттеглянето на кафето във врата и раменете. Blarg !!

и за малко по -забавно, ето още няколко снимки на сватбения ден 🙂

Щракнете, за да увеличите

Честита годишнина Kanz !!!!! !!!!!

xoxoxoxoxoxoxo

Още публикации от Kath:

Не става по -добър от този.

blt .

праскови.

къпини.

дрямка.

закуска.

кисело мляко, пюре за къпини , Quaker овесени ядки, слънчоглед. !?

rarr.

Днес съм мързелив. Промених се от PJS до дрехи за тренировка, но все още не съм работил за всичко, освен мозъка си. Бях зает да работи по коефициенти и краища – конфликт за пекарна. Обадете се, Travel + 2010 подчертава публикациите, писане на администратор на проекта.

Contents